05. junij 2007

Tri trobente

Danes imamo že cel dan vaje pihalnega orkestra. Ne, ne, ni to kar mislite, samo oba fanta in jaz imamo zamašene nosove! Začel je A v nedeljo popoldan, včeraj zvečer pa sva mu sledila še S in moja malenkost. Lotil se nas je en zoprn prehlad, najbrž viroza, kajti tudi v vrtcu je že včeraj manjkalo skoraj pol otrok. Upam, da je samo to, kajti v Tokiju in celotni ravnini Kanto že nekaj tednov razsaja epidemija ošpic, resda v glavnem med starejšimi, v glavnem študenti na univerzah, ampak nikoli ne veš. Oba fanta sta bila definitivno cepljena s cepivom MMR, jaz pa najbrž tudi. Držite pesti, da je samo prehlad in da se v prihodnjem dnevu ali dveh ne pojavi še izpuščaj.

S paniko bom torej še malo počakala, da vidim, kako se stvari razvijajo. Medtem pa si bolj kot kdaj koli prej želim, da bi imela tri roke. Potem bi lahko vsaj v miru brisala vse tri nosove naenkrat. In če vas pot kaj zanese v našo sosesko, nas ne bo težko najti, slediti je treba samo zvoku trobentanja!

8 komentarjev:

Freycha pravi ...

upam, da se ne bo iz tega kaj hujšega razvilo. Sicer pa sva tudi midva ene par dni nazaj smrkala ko zmešana. Dva dni, potem je pa minilo, kot da nikoli nič ni bilo..... Zato bom držala, da se boste tudi sami tega tako hitro znebili.....

LunAya pravi ...

Drzimo pesti in tacke, da je le by the way prehlad in nic hujsega, ter posiljamo polno dobrih misli v vase kraje. Naj vas vse skupaj cim prej zapusti!
Priporocam pocitek, polno dobre volje in vitaminov, pa se med! :o)

LunAya pravi ...

PS: Slikca je pa lahko samo z Japonske! Hehe :-) Gadget pa to.. ;o)

ambala pravi ...

ospice med studenti?! A ni to otroska bolezen? hmmmm
Js sm sicer smrkal, ampak je cvetel en grm v blizini. Najbrz bo to!

(ambala)

PS neki se je spomnu nagajat, gospod blog

ka-ma pravi ...

Ja, ambala, med studenti, ker pred nekaj leti niso bili cepljeni ali pa niso dobili boosterjev! K sreci je bil pri nas samo prehlad in smo ze bolje. Fanta se mocno kasljata, to je pa tudi vse.

Upam, da nisi imel prehudih tezav z gospodom blogom....zaenkrat vse dela normalno, mogoce so bili njegovo velicanstvo Blogger malo nerazpolozeni...

Kobrowsky pravi ...

Naja pónskem si???
Tro béntanje semslišal dosem!!!

ka-ma pravi ...

Kobrowsky: saj se mi je zdelo, da se je moralo slisat, hvala zapotr ditev! :)

Kobrowsky pravi ...

@ka-ma:
le pósi tónapi sala :)